Idén ez a 2. előadási lehetőségem Civil Akadémia keretein belül.

Az 2017-es év első felében megtartott előadáshoz képest is lesznek új összefüggések, információk az emberi test működéséről.
És arról, hogy a nem megfelelően működő szervezetünket hogy lehet izom-, ízületi-, és a egyéb szinten is segíteni ,hogy jobban bírja a napi rutin terheket!
Ehhez olyan információkat fogok elmondani, melyek összefüggéseinek megértésével sokkal hatékonyabban fogja tudni összeállítani mindenki a mozgását. Táplálkozási tanácsokat, ötleteket is adok ehhez.

Említést teszek majd arról a mozgássorozatról is, amit reggelente 15-20 percben lehet elvégezni. Ennek rendszeres elvégzése milyen minőségi változást hoz létre a testünkben keringés, izom-, ízületi működés szintjén…, aminek következménye a súlyvesztés a testtömegből, és a fiatalodás ?
Jómagam, ezzel az ” Uemura Method” módszerrel veszítettem el a testsúlyomból több, mint 20 kg-ot. Erről fogok tapasztalati oldalról beszélni.

Az előadást egy a testet méregtelenítő-regeneráló, immunrendszert erősítő HINOTORI Sagona-Dome infraszauna működésével, terápiás lehetőségeivel, és ennek a testre gyakorolt hatásaival fogom zárni.

Megszerezhető információ

  • Emberi szervezet izom-,ízületi működése
  • Test-tudat
  • Mozgás
  • Táplálkozás

Amire szükség lehet

  • Figyelem

Várom sok szeretettel az előadásomon!

SOrSi Masszázs

Kövessen engem
Facebook-on is!