Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvembe!

Ha volt már nálam és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Több más helyet megjárva, végre Orsi személyében megtaláltam azt a szakértelemmel, tapasztalattal bíró segítséget amire szükségem volt. Tartáshiba, nem megfelelő izom működés/használat és ezekből eredő komoly fájdalommal kerültem hozzá. Gyorsan, pontosan megállapította mi a probléma és azt ugyanígy kezelte is. Minden kérdésre válaszolt, de mellébeszélés nélkül, érthetően mondta el a megoldást és tartós javuláshoz segített hozzá. Jó szívvel ajánlom!

Magabiztos hozzáértés

A felnőtt rehabilitációs tornát mindenkinek csak ajánlani tudom. 2-szer voltam szombat reggeli tornán 1-szer voltam masszázson, de azt a nyugalmat amit azóta érzek szavakba önteni nem lehet. Gyere el próbáld ki te is.

Ha valamid fáj, vagy már régóta nincs aki segítsen de te gyógyulni akarsz, látogasd meg, és megváltozik az életed ezen része. Kellemes környezet, erős kezek, jó tippek

9 éves kisfiam achillesének nyújtása miatt kerestük fel Orsit (az ortopádián már műtétet helyeztek kilátásba). Nagyon kedvesen fogadott minket és rögtön feltérképezte Ákos achilles merevségének okát. A kezelés után a kisfiam felszabadultan jött ki. Járása, testtartása sokkal lazább lett már az első kezelés után.
Minket meggyőzőtt!

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaim

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várom? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értek!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várom szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen engem
Facebook-on is!