Sejtjeink regenerálására és a fiatalság megőrzésére SHIGERU UEMURA professzor kifejlesztett egy módszert, az UEMURA METHOD Testsúly csökkentő programot, amely a táplálkozás, a folyadékfogyasztási szokások, a légzés, valamint a mozgás és pihenési szokások területével foglalkozik az ideális testsúly tartós megtartása érdekében, ötvözve a japán gyógyászat és a jelenlegi legmodernebb technológia vívmányait.

Nagy örömömre Sallai Orsolya barátomnak köszönhetően alkalmam nyílik előadnom a civil akadémián.

Előadásom témája az Uemuramethod névre hallgató egészségmegőrző és testsúlycsökkentő rendszer.

Szerencsére Orsolya az élő példa a rendszer hosszú távú biztos működésére.
Az általa említett “20-nál több” kiló már jóval közelebb van a 30-hoz.
Napjainkban szinte mindenki életében központi témává vált az egészsége, a testsúlya, illetve az általános fittsége. Ez valóban fontos, mert igen nagy mértékben határozza meg a mindennapjainkat. Korántsem mindegy, hogy az életünkben rendelkezésre álló időnket milyen állapotban töltjük el.
Modern korunkban egyre és nehezebbé válik a tájékozódás, az úgynevezett egészséges ételek és étrendek, fogyási módszerek tengerében, valamint a hatalmasra duzzadt táplálékkiegészítők piacán.

Az előadás egyik célja egy józanabb szemszögből megmutatni ezt a jelenséget, és alapvető mércéket, tájékozódási alapokat mutatni.
A másik célom rámutatni arra, hogy az emberi életet és ezzel együtt az egészséget, mennyi minden befolyásolja, olyan tényezők is, amit a hétköznapi emberek, vagy akár a dietetikusok, és még az orvosok sem vesznek figyelembe. Apró szokások bevezetésével is jelentős javulást érhetünk el.Rendszerünkben az ideális testsúly kialakulása egy kedvező mellékhatás a vitalitás helyreállása mellett.

Módszerünk egy japán tudósember Shigeru Uemura nevéhez fűződik. Programjainkat nemrég indítottuk el Magyarországon, mégis már több mint száz résztvevő számolhat be jelentős és tartós testsúlycsökkenésről, a közérzetük, és általános egészségi állapotuk jelentős javulása mellett.

Ha szeretné a testsúly kérdést, az emberi anyagcserét, táplálkozást, vitalitást, egy, az eddigiektől megszokotthoz képest teljesen különböző módon megismerni, szeretettel várom előadásomon.

Addig is a legjobbakat kívánom!

Várady Zsolt
UEMURAMETHOD

Megszerezhető információ

  • Test működése
  • Táplálkozás

Amire szükség lehet

  • Figyelem
  • Nyitottság az új szemléletre

Várom sok szeretettel az előadásomon!

SOrSi Masszázs

Kövessen engem
Facebook-on is!