Íme tíz ok, amiért érdemes kipróbálnod a HINOTORI Sagona Dome-ot!

Íme tíz ok, amiért érdemes kipróbálnod a HINOTORI Sagona Dome-ot! 🥰
1. Szeretnél gyorsan kalóriát égetni? Egy alkalommal az Iyashi Dome-ban a testünk akár 600 kalóriát is elégethet, ami karcsúsító hatást eredményez. Égesd a testzsírt és válassz kisebb ruhaméretet! 😎
2. Egy HINOTORI Sagona Dome kezelés ugyanannyi izzadást vált ki, mint 20 km-es futás. Méregtelenítsd a szervezetedet és hagyd otthon a futócipődet!
3. Ha kevés az időd, az HINOTORI Sagona Dome-ba akár az ebédszüneted alatt is befekhetsz, és egy kis mikro-sziesztával kipihentebben, energikusabban folytathatod a napodat!
4. Ha vízvisszatartással küzd a szervezeted, érdemes megjegyezni, hogy az Iyashi Dome akár 1200 ml vizet, valamint a nem kívánt méreganyagokat, köztük a nehézfémeket is eltávolítja.
5. Az HINOTORI Sagona Dome segít mélyen megtisztítani a testet, csökkenti a narancsbőrt és felgyorsítja az anyagcserét.
6. A bőr minősége javul az HINOTORI Sagona Dome használatával, és öregedésgátló hatása is bizonyított. Élvezd a fiatalos, sima, ragyogó, feszes bőrt!
7. Az HINOTORI Sagona Dome ideális az izomlazításhoz, lehetővé téve az izmok oxigénellátásának növelését és az izomfáradtság csökkentését. Sportolás után tökéletes választás!
8. Az HINOTORI Sagona Dome hozzájárul a mentális és lelki jólléthez, segít ellazulni, javítja az alvás minőségét, valamint enyhíti az ideg- és izomfeszültséget.
9. Ha időzónák közt utazol, az HINOTORI Sagona Dome javítja a Jet-Lag-ből fakadó kellemetlen fáradtságérzetet.
10. Az HINOTORI Sagona Dome az edzések tökéletes kiegészítője is lehet: sportolás előtt segíti felkészíteni a szervezetet, utána pedig csökkenti a sportolás okozta izomfeszültséget, fáradtságot.
Bővebb leírása a HINOTORI Sagona Dome-nak ezen a linken olvasható!
Első alkalomnál egy hét alatt két kezelés vehető igénybe!
Árak ezen a linken olvashatóak! 
Jelentkezzen be most: 06204356638  -as telefonszámon SOrSinál

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem