2020. év végén Sallai Orsolya: Figyelem:!? című könyv megjelenik

Figyelem.!?
Már elkezdődtek a háttér munkálatok, hogy pár hét múlva már saját használatra, vagy ajándékba egyaránt megvásárolható legyen a könyvem, amit már rég óta kértek tőlem a Vendégek az elmúlt években.
Előszó:
Ez a könyv az én tapasztalatomról szól, arról, hogy mit gondolok a test működésével kapcsolatban ennyi idő után.
Ezért a majdnem 20 év megfigyelésem, gondolataimat írom le, hogy tudjak még több embernek segíteni, aki elolvassa ezt a könyvet, és veszi a fáradtságot, hogy elkezdje a saját útját, egészsége megteremtése felé.
A könyv címe is erre utal:
Én tapasztalatom, mert- Figyelem.
Ébresztő- Figyelem!
Miközben olvassa a könyvet, felteheti a kérdést mindenki magának – Figyelem?
Igen, én, figyelem. Mit? Mindent! Az embereket, tekinteteket, testtartásokat, mozdulatokat, reakciókat, mosolyokat, félelmeket, fájdalmakat, örömöket, döntéseket, fejlődéseket, bukásokat, amelyek a testeken, lelkekben-tekintetekben jelennek meg környezetemben, vagy előttem a praxisomban immáron több mint 19 éve.
Sokat gondolkodom azon, mi lehet az, amit meg kell találni, hogy egészségesebb lehessen bárki.
Ez a könyv az egyéni figyelmemről szól, és az utamról, amin haladok, hogy megtapasztalhassam, hogy tudom elvenni az ember fájdalmát hosszú távon. A célom ezzel a könyvvel az, hogy egy logikusan felépített-, áttekinthető-, használható-, egyensúlyra törekvő rendszerként mutassam meg az emberi testet, anatómiai ismeretekben kevésbé jártas érdeklődőknek is.
És egy újabb Vendégkönyvi bejegyzés az honlapról:
“Fél éve kínlódtam bal oldali derékfájdalommal. Gyakran a lábamat sem tudtam felemelni vagy mozdulni sem tudtam a hirtelen belehasító fájdalomtól.Az orvosok fájdalomcsillapítót, izomlazítót írtak, amitől nem múlt el. Orsi egy alkalom alatt rendbe tette és megtanított egy gyakorlatra, ami segít, hogy ne újuljon ki! Nagyon köszönöm neki!”
Éva
2020. november 15.

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem