Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvünkbe!

Ha volt már nálunk és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Kedves Orsi!
Az ember hajlamos azt hinni acélból van – ahogy a mondás is tartja – de van, hogy probléma lép fel, és akkor szembesül vele: egyedül sajnos nem megy. Először csak a bal térdem fájt bizonyos tartásokban, majd a csípőmnél is jelentkezett a probléma, amely már egy jóval kellemetlenebb fájdalommal járt. Ekkor kerestelek fel téged, és a tapasztalatom mindenképp vendégkönyvbe való! A fél órás hathatós kezelés alatt éreztem, hogy szakavatott kezek között vagyok. Nagyjából egy szempillantásba telt a diagnózis felállítása, és – fájdalmaim ellenére – az alkalmazott masszázstechnika egyáltalán nem okozott kellemetlen – fájó érzetet. Megdöbbentő volt látni, hogy bár én azt gondolom jól tartom magam, bizony másfél cm-nyi különbség volt a jobb és bal oldalam között!!! Ez gyorsan orvoslásra került, innentől rajtam áll, hogy az ajánlott gyakorlatokat elvégezve még gondosabban ügyeljek magamra. A hab a tortán a kezelés közben elöntött nyugalom volt, amit a bizalom és a szakértelem váltott ki belőlem. Köszönöm!

5-6 éve, egy csontkovács kezelésének hozadékaként jelentkeztek nálam a csípőtáji fájdalmak, illetve a a bal combom rendszeres zsibbadása. A mozgásszabadságom elvesztése, illetve a folyamatos fájdalom rákényszerített Sorsiék felkeresésére. Nem bántam meg, igaz amit Róluk hallottam, valóban segítettek rajtam. A kezelések után fájdalommentes vagyok, és ha a rámmért házifeladatot is elvégzem, tünetmentesen élem napjaimat. Ajánlom Őket mindenkinek!

*5 kommunikáció

Terhességem utolsó trimeszterében kezdődtek gerincproblémáim. Kislányom születése után reménykedtem, hamarosan visszanyerem régi formámat, ami sajnos nem történt meg. Egy évvel a szülés után sem voltam képes sem hason, sem háton aludni. Ha mégis a hátamra fordultam álmomban, erős fájdalom ébresztett, megfordulni is csak kapaszkodva voltam képes. Gyakorlatilag pár órákat aludtam, hullafáradtan ébredtem reggelente. Ezt megelégelve fordultam segítségért Dr.Udvari Balázshoz. Az első kezelés nem volt kellemes élmény, de másnap estére jelentősen mérséklődtek fájdalmaim. A második kezelés után végre elmondhatom, nem fáj a derekam!!! Persze további kezelések még várnak rám és nekem is ki kell vennem a részem, hogy gyógyulásom tartós legyen, de ami eddig történt, az fantasztikus és szinte hihetetlen! Hálásan köszönöm!

Kedves Orsi!
Súlyos derékfájdalmakkal mentem hozzád, sajnos már hosszú évek óta meg van ez a problémám. A lehajolás vagy a kocsiba be-ill.kiszàllás legtöbb esetben csillagokkal járó fájdalmat jelent.
A szaktudásoddal és türelmeddel pár perc alatt enyhültek a fájdalmak és fél óra elteltével megszüntek, szinte repült a testem. Útravalónak nagyon hasznos tornagyakorlatokat kaptam. Könnyes (boldog) szemekkel, fájdalommentesen távoztam, mert elhinni is hihetetlen volt, hogy ennyi idő alatt tudtál segíteni.
Köszönöm Neked, gyógyító kezeidnek és lelkednek ezt a gyors segítséget!!!
Szívből ajánlom mindenkinek Orsit!

Közvetlen, barátságos

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaink

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várjuk? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értünk!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várjuk szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen minket
Facebook-on is!