Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvembe!

Ha volt már nálam és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Nagyon sokat hallottam már Orsiról, terveztem is elmenni hozzá de valahogy sose jutott rá időm, majd amikor már úgy fájt a hátam hogy forgatni alig bírtam a fejem muszáj voltam időt szakítani rá. Orsi azonnal próbált segíteni az időpontban is hogy mindenkinek jó legyen, és persze a varázskezei megmentették a hátam. Nem tudom mit csinált és hogyan, de percek alatt jobb lett minden. Köszönöm hogy megszabadítottál a fájdalomtól.

Két gyerekünkkel volrunk Orsinál. Fantasztikus, rendkívül segítőkész. Ha nincs nála hely, akkor is van 🙂! Mindig azt nézi, hogy tudjon segíteni. Verseny előtt sérült le a lányom, egy alkalom alatt rendbe rakta és tudott versenyezni. Fiamnak is elég volt egy alkalom kezelés, azóta nem faj a lába. Tiszta szívből ajánlom Orsit! Köszönjük Orsi ❤

Lenyűgöző munka

nem volt

Orsit több éve ismerem, több barátomat is eredményesen kezelte. 2 éve ismert csípő-artrózisom miatt már alig bírtam mozogni, a lehajlás, lépcsőzés szó szerint kínszenvedés volt. Masszázs és kimozgató gyakorlatok után már az első alkalom után sokkal könnyebben mozogtam, fájdalmaim napokig enyhébbek lettek. Protézis-műtétemig 4 hónapon át heti 2 kezeléssel (mágnes-terápia, Hinotori sagona-dome is volt) segített mozgás- és munkaképességem megtartásában. Röviden: ORSI EGY ANGYAL!

empátia, hatalmas tudás és szív

nem tudok minden nap menni hozzá... :)

A héten voltam Orsinál. Csütörtökön telefonáltam és már következő keddre kaptam is időpontot hozzá. Nagyon fájt a lábam és a lépcsőzés nagyon fájdalmas volt, a kezelés után kifelé menet csak a lépcső tetején vettem észre, hogy simán fájdalom nélkül felmentem.
Köszönöm a hatásos kezelést .

újra fájdalom nélkül tudok lépcsőzni

nem volt negatívum

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaim

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várom? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értek!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várom szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen engem
Facebook-on is!