Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvembe!

Ha volt már nálam és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Nagyon röviden: életem értelmén, férjemen segített, rajtam is, odafigyelés, törődés, profizmus. Hosszú évek óta óta voltak fájdalmaim, sok mident kipróbáltam. Mindenkinek ajánlom!!! Köszönöm Orsi! 😀

Kefves Mindenki! Több. Mint 10 éve szenvedek ízületi gyulladásban, mindkét kezemmel. Sok mindent kipróbáltam, nem segített. Tegnap voltam 50 perces gyógyításon. Mit szólsz ahhoz, hogy tapogatom a könyököm.,mindkettőt és nem fáj… Ez óriási dolog.. 😀Kaptam házi feladatot, amit el is végzek. Megemlíteném még a férjem, életem értelmét, sántított, milor elment Orsolyához, teljesen rendben van. Köszönjük!

Nos. Vannak masszőrök, gyógymasszőrök, gyógytornászok, manuál terapeuták….etc.
Én végigjártam mindet, becsülettel. De senkise tudta helyre tenni a derekamat. Orsihoz egészen véletlenül jutottam el. Orsi rám nézett, és aztán félóra alatt megoldotta azt, amit előtte 20 évig senkise tudott. Tudok egyenesen állni! Nem húzódik a teljes bal oldalam… Nem feszül a derekam, mert már nincs kibillenve a keresztcsontom. Az, hogy immár fájdalom nélkül járok, mozgok, csak bónusz!! 😊
Köszönöm!! Csak ajánlani tudom mindenkinek!!

Minden ❤

Nem volt.

Többször jártam már Orsinál, profi munkát végez, mindenféle bajommal voltam már nála kezelésen. Sportolok, így sokminden történt már velem, de itt mindig megkaptam a megfelelő kezelést. Kezelés után még erősítő gyógytornafeladatokat is ad. Mindenkinek ajánlom!

Megfelelő kezelést kapom

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaim

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várom? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értek!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várom szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen engem
Facebook-on is!