Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvembe!

Ha volt már nálam és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Nyugodt szívvel tudom ajánlani bárkinek ezt a gyógymasszázst, de kötelező annak aki ülőmunkát végez és monitor előtt “görnyed” egész nap! 🙂
Több hete tartó nyak-, hát- és derékfájással kerestem fel Orsit, aki a közel 1 órás kezelés alatt mindenemet helyrepakolta, amit kelett kinyomkodott és közben folyamatosan informált arról hogy mit-miért csinál.
Lassan 2 hete voltam a kezelésen, azóta szorgalmasan csinálom minden nap a gyakorlatokat, amiket Orsi ajánlott és azóta nyoma sincs a korábbi fájdalmaimnak.
Végtelenül hálás vagyok!

Rossz tartással és hátfájással mentem Orsihoz. 17 éves vagyok, focista. Az első kezelés után másként álltam, nem volt nehéz a fejem, könnyebbnek éreztem magam. Kaptam otthonra gyakorlatokat és várom a következő alkalmat, hogy addig mennyit fejlődök majd. Orsi nagyon profi, mindent elmondott számomra érthető módon. Köszönöm szépen!

Majdnem minden évben elérkezik egy-egy időpont, amikor a derekamban éles, késszúrásra emlékeztető érzést érzek, és ilyenkor szinte mozdulni sem tudok. A varázsszó erre: Orsi! Többször előfordult már, hogy akár Szilveszter napján segített, és ahogy mondani szoktam, megvarázsolta a derekam. Ezúttal a horvát tengerparti nyaralásunk közepén ütött be a krach! És jelentem, a varázslás 800 km távolságból is hat! Orsi telefonon elmondta, hogy mit egyek, e-mailben elküldte, hogy milyen kíméletes, de hatásos csípőnyújtó gyakorlatokat végezzek, és láss csodát: 2 nap múlva kocsiba tudtam ülni és kibírtam a több, mint 9 órás utat. Nemcsak a keze, hanem a lelke is aranyból van! Örök hálám neki és mindenkinek szívből ajánlom!

Kedves Orsi!
Köszönöm szépen ismét a gyors és hatásos segítséget! Az elfeküdt(?) nyakizmom azóta rendben van.
Mindenkinek ajánlom Orsit! Arany keze van!

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaim

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várom? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értek!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várom szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen engem
Facebook-on is!