Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvembe!

Ha volt már nálam és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Kedves Orsi! Kiolvastam a könyvedet.
Számomra nagyon hasznos információkat kaptam a könyvből.
Alkalmazni kezdtem a tanított, gyakorlatokat. Idővel mégjobban menni fog.
Köszönöm szépen.

Kedves Orsi!

Tegnap jártunk a kezeléseden. Én “több sebből véreztem” már évtizedek óta. Hála a masszázsodnak megszabadultam a szó szerinti rossz beidegződésektől. El sem akartam hinni, hogy annyi műtét, gyógytorna, meg mindenféle, igazából haszontalan praktika után FÉL ÓRA alatt helyre tetted a 30 éve lépcsőzetessé tett gerincszakaszomat, és a ferde csípőmet is kiegyenesítetted. Amitől azonnal könnyedebbé vált a járás és már egyforma hosszúak a lábaim. Egészen más érzés a puszta létezés is. A feleségem is örömmel vette tudomásul, hogy a csípőjének a helyreállítása után simán meg tud csinálni olyan gyakorlatot nyújtott lábbal, ami azelőtt elképzelhetetlen volt számára. Az eltüntetett “banyapúp” már csak hab a tortán :).
Nem tudjuk igazából szavakkal kifejezni a hálát, amit érzünk.
Mindenkinek javasolni fogjuk az ismeretségi körünkből, hogy látogasson el hozzád, hogy még több embert térhessen vissza BOLDOGan az ÉLETbe.

Orsi könyvét csak ajánlani tudom nagyon sok jó dolog van benne! Na és persze minden mást is főleg a Hinotorit méregtelenít jó hatással van a közérzetre s a lélekre s nem utólsó sórban fogyaszt is, gyerekekkel pedig a só szobát a 15 hónapos kis fiam annyira élvezte már előre ment a szobába mikor levittem a lépcsőn!😀 Nagyon köszönjük Orsi!

Nyugtalan láb szindrómám miatt kerestem fel Orsit. Nagyon erős fájdalmaim voltak minden éjszaka, aludni se feküdni nem tudtam a folyamatos görcsök miatt. Nagyon sok mindent kipróbáltam hatástalanul. Orsi kezelésbe vett, rengeteg jó tanácsot kaptam tőle, amiket beépítettem a mindennapjaimba. Háromszor voltam nála, és már jókat alszok, kipihent vagyok! Köszönöm szépen a sok kedvességet, odafigyelést. Ja, és mindezt elérhető áron!

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaim

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várom? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értek!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várom szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen engem
Facebook-on is!