Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvünkbe!

Ha volt már nálunk és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Orsit térdpanasszal kerestem meg. Vizsgálat után elmondta h a csípő beszűkülése miatt fáj a térdem, masszázs és speciális manuál terápia. a letapad izmok lazítása után panaszaim enyhültek. A kapott gyakorlatokat itthon is szorgalmasan csinálom. Már majdnem panasz mentes vagyok. Hálása vagyok Orsinak, hogy a majdnem 2 hónapos gyötrődés után ilyen látványos javulást tudott előidézni.

Hiszek a természet gyógyító erejében, hiszem, hogy vannak emberek akik tudnak úgy gyógyítani, hogy saját energiájukat, hitüket, erejüket adják át a betegnek. De a valóságban még sohasem tapasztaltam. Eddig! A feleségemnek súlyos derékfájása volt. Vizsgálták orvosok, írtak fel csodagyógyszereket, de az állapota csak súlyosabb lett. Mondták, lumbágó, gerincsérv, lebénul… hagy ne soroljam. Végső kétségbeesésünkben Sallai Orsihoz fordultunk. Nagyon segítőkész volt, amit ezúton is köszönök. Kiderült, se lumbágó, sem gerincsérv. Orsi negyven perc kezeléssel csodát tett. A lépcsőn csak nagy nehézségek árán tudtunk lemenni a kezelőbe és a kezelés végén a feleségem teljesen fájdalommentesen szinte felszaladt a lépcsőn. A fájdalom megszünt, a mozgás újra természetes módon működött.
Ha ezt valaki meséli, biztos nem hiszem el. Pedig igaz. A saját szememmel láttam. Örök hála! Köszönjük.

Árad a nyugalom

10 éves Fitness sportoló lányomat derék és farokcsont közötti fájdalommal vittem, ami bizonyos gyakorlatoknál volt csak érezhető. Megtudtuk, hogy a problémát mi okozza és Orsi rögtön kezelésbe is vette. 30 perces volt a kezelés és úgy távoztunk, hogy annál a bizonyos mozdulatnál semmilyen fájdalmat nem érzett a lányom és azóta sem pedig már megkezdődtek az edzések. Nagyon köszönjük neki legközelebb is hozzá megyünk bármi ilyen problémával.

Eredményes kezelés

Nem volt negatívum

Köszönöm Orsi a tegnapi gyors és szakszerű segítséget! Fél óra után mintha nem is ugyanazzal a derékkal mentem volna haza! Le tudtam hajolni fájdalom nélkül! Hálás vagyok…?

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaink

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várjuk? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értünk!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várjuk szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen minket
Facebook-on is!