Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvünkbe!

Ha volt már nálunk és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Sosem voltam még masszázson, most muszáj volt menni a kezem zsibbadása miatt. Nem csak az lett jobb, hanem kb. 10 cm-el lejjebb tudok hajolni, ez nagyon meglepett, mert eléggé be vagyok rozsdásodva az irodai ülő munka miatt. Köszönöm ezúton is a kezelést és mindenkinek ajánlom, hogy próbálja ki még úgyis, hogy semmi problémája. Nem csak a testre, de a lélekre is hat, hangulatjavító, üdítő érzés utána.

Nem csak a testre, de a lélekre is hat, hangulatjavító, üdítő érzés utána.

A legnagyobb igyekezet ellenére is néha összecsúsznak a dolgok. Aggasztó tud lenni, főleg két nappal az UB előtt.
Tegnap váratlanul fájni kezdett és bedagadt a bokám. Mint mindig most is azonnal a legkiválóbb mozgásterapeutát, Sallai Orsi-t ( https://www.facebook.com/sorsimasszazs/ ) hívtam segítségül, aki hála istennek fogadott rendelési idő után. ( ebben talán szerepet játszott az is, hogy kb 10 éve vagyok visszaterő páciense… Azt csak halkan jegyzem meg, hogy szerintem a legrosszabikak egyike, aki mindig csak akkor jelentkezik, amikor fáj és mindig megígéri, hogy innentől betartja, amit mond😂)

Szóval Orsi kezelésbe vett és alig 50 perc múlva újra laza bokákkal pattogva szaladtam le a lépcsőn! Azok a fránya keresztszalagok és gázlóizmok rakoncátlankodtak, de hála Orsi szakértelmének, pillanatok alatt helyre állt a rendszer.
Köszönöm Orsi a segítséget és ígérem, hogy most már tényleg használni fogom azokat a talpdeszkákat, amiket már 5 éve mondogatsz nekem minden kezelés után😊

Ahogy mondtam mintegy 10 éve járok hozzá és ezidő alatt számtalanszor rendbe tette amit én leamortizáltam, ezért ha valakinek bármiféle mozgásszervi problémája adódna a futás miatt, nyugodt szívvel ajánlom Orsit!

https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=1738282099606564&id=179116685523121

Nyugodt szívvel ajánlom Orsit!

Mindenkinek ajánlom, mert sokrétű a tudása,figyel rád, és nagy tapasztalattal rendelkezik, minden mozdulata megbízható! Én kipróbáltam az állkapocs terápiát,nem fáj, teljesen steril,nem is kellemetlen, viszont nagyon hatékony! Igazán könnyedebb érzés utána a beszéd, rágás! Az idegrendszerre is hatott! Ne tartsatok tőle! Megéri bízni benne, és átadni magad! Köszönöm a segítséged Orsi!

Hatékony

I met Orsi in milonga (tango bal) at Budapest 2 times…first time in October 2018, and this evening, April 5th. We dance well together 🙂 at a break between 2 tendas, I said her that I had a neck pain, since 1 year ! I did in France scanner, radio, I had some physiotherapy and osteopathy sessions…with no result ! She touched my neck, and she felt…30 seconds…What ? This chronic pain as almost disappeared ! I hope you believe me ! Orsi, I haven’t said you …I have feet pain, back pain…come Tuseday to Art Harmony 🙂

Orsival milongán találkoztunk (tangó eseményen), Budapesten, kétszer is. Először 2018. októberében és ma is, április 5-én. Jól tancolunk együtt 🙂 Két tanda közötti szünetben mondtam neki hogy egy éve már faj a nyakam! Röntgen, MR és más vizsgalatokat is végeztem Franciaországban, gyógytornára is jártam, oszteopátiára is… ezekből semmi eredmény nem következett! Megérintette a nyakamat és 30 másodperc múlva.. mi történt? Ez a krónikus fajdalom majdnem teljesen eltűnt! Remélem elhiszik nekem! Orsi, nem mondtam el neked… a lábam is faj, a hátam is… gyere kedden az Art Harmonyra! 🙂

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaink

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várjuk? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értünk!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várjuk szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen minket
Facebook-on is!