Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvünkbe!

Ha volt már nálunk és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Sokat hallottam már Orsi gyógyító kezeiről és fantasztikus tudásáról, de eddig még nem próbáltam….. közel két éve fennálló , időszakosan hol jobban, hol kevésbé rám törő térdízületnél, keresztcsonttájékon jelentkező problémával kerestem fel Őt, és egyetlen kezelés után megszűnt a fájdalom itt is, ott is….. Szóval most már tudom, hogy ha gond van, először SOrSi, és másodszor is SOrSi !!!! Köszönöm!!!!

15 éve fennálló porckorongsérvem van, ennek kezelése zajlik jelenleg. Balázs olyan problémákat talált és oldott meg sikeresen, amiről nem is gondoltam volna, hogy köze van a fájdalmaimhoz (pl. nem egyforma hosszú lábaim beállt izmok miatt). Orsitól nagyon jó gerincmasszázst kaptam, és gyógytornáztunk is az egyik legnehezebb plank gyakorlattal, amit jelenleg otthon űzök. Még fogok menni. 🙂

pontosság, óriási tapasztalat

-

36 éve sportolok szupernehèzsúlyú versenyzőkènt és ebből az utóbbi 11 év az erôemelèsről szólt. Több éve tartó idült váll és derèkfajdalmamat sikerült megszüntetni Sorsi keze munkájának köszönhetően.

Cèl, a problèma győkerènek kezelèse, ezért sokkal több, mint masszázs.

Nem tudok ilyet.

Januárban voltam Sorsinál, miután a párom kerített egy “igazi masszőr”-t.
Ezt megelőző tapasztalataim elkeserítőek voltak. Senki nem tudott mit kezdeni a hátammal. Izmok letapadva, csomókban stb.
Nyilván hozzájárult az állapotomhoz az ész nélküli terhelés… Bemelegítés és nyújtás nélkül.
Korlátoztott és fájdalmas mozgással töltött napok után, Sorsi 2 alkalommal úgy helyretette az egészet, hogy könnyű és laza lett a mozgás. Már az autóban is hátra tudok nézni tükör nélkül, amikor sávot váltok. Ez volt az első kezelés utáni első élményem. Azóta pedig nap mint nap érzem, hogy könnyebben mennek a dolgok.
A szakszerű és alapos kezelés utáni izomláz elkerüléséhez tudom ajánlani a Dandár gyógyfürdő 38 fokos vizét… Tuti lazulás. Nekem a Sorsi masszázs + utána egy 38 fokos mártózás nagyon bejött..
Köszi Sorsi!

A hely hangulata, energetikája (mondhatnám szelleme) kiváló.

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaink

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várjuk? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értünk!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várjuk szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen minket
Facebook-on is!