Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvünkbe!

Ha volt már nálunk és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Kedves Orsi!
Súlyos derékfájdalmakkal mentem hozzád, sajnos már hosszú évek óta meg van ez a problémám. A lehajolás vagy a kocsiba be-ill.kiszàllás legtöbb esetben csillagokkal járó fájdalmat jelent.
A szaktudásoddal és türelmeddel pár perc alatt enyhültek a fájdalmak és fél óra elteltével megszüntek, szinte repült a testem. Útravalónak nagyon hasznos tornagyakorlatokat kaptam. Könnyes (boldog) szemekkel, fájdalommentesen távoztam, mert elhinni is hihetetlen volt, hogy ennyi idő alatt tudtál segíteni.
Köszönöm Neked, gyógyító kezeidnek és lelkednek ezt a gyors segítséget!!!
Szívből ajánlom mindenkinek Orsit!

Közvetlen, barátságos

Kedves Orsi, én reflexből futottam/bicegtem a segítségükért, hiszen családtagjaim régóta Önöknek köszönhetik jelenlegi mozgásképességüket. Én egy friss traumával kerestem meg, egy profán lépcsőházi balesettel. A jobb lábfejemet alaposan összezúztam. Balázs segítette frissiben az ödémás, szétfeszítő állapotot enyhíteni, később ezt folytató tape szalagozással, aztán a kimozdult ízületem helyére “visszaterelése” következett Orsi “boszorkányos” mozdulatsoraival. Bámulatos a hatás, szinte már úgy lépkedek, mint annak előtte. Házi feladatot is kaptam, úgy érzékelem, hogy vissza lehet állítani lábam egészséges boltozatát — amire nagy szükségem van, még rengeteg túrázni való vár….
Köszönöm, kedves Orsi, hogy visszaadta a reményemet.
Hálával, Solymár Éva

Tegnap voltam Orsinál(ezt megelőzően 1,5hónapon át fájt a derekam,sem a gyógytorna,sem a fizioterápia nem segített).A tegnapi 50 perces kezelés közben-után a fájdalmam teljesen megszűnt.
Nagyon köszönöm a segítséget!
Üdvözlettel:
Szummer László

Orsi egy nagyon jó ember és kiváló szakember. Én a térdemmel voltam nála miután a hagyományos orvosi ellátás nem tudott megoldást adni. Köszönöm a kezeléseket és a gimnasztikai gyakorlatokat. Tünetmentesen tudok sportolni.

Örök hála Orsinak

Barátságos légkör

Nincs

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaink

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várjuk? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értünk!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várjuk szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen minket
Facebook-on is!