Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvünkbe!

Ha volt már nálunk és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

4.9

Orsi egy nagyon jó ember és kiváló szakember. Én a térdemmel voltam nála miután a hagyományos orvosi ellátás nem tudott megoldást adni. Köszönöm a kezeléseket és a gimnasztikai gyakorlatokat. Tünetmentesen tudok sportolni.

Örök hála Orsinak

Barátságos légkör

Nincs

Sziasztok!
Szombat reggel egy magas szekrény átpakolása után kezdődött a lapocka alatti részbe nyilalló fájdalom. Hamar megoldottam a dolgot egy nagyobb mennyiségű Voltaren kapszulával. Délután újra kezdődött a fájdalom így újra a Voltarenhez nyúltam. Az éjszaka már nagyon fájt, de úgy voltam vele, hogy ezt ki kell bírni. Vasárnap elmentem a XV.kerületi ügyeletre, ahol egy több hatóanyagból álló injekciót kaptam. Sajnos semmit sem használt. Másfélóra múlva visszamentem akkor már egy másik orvos is ott volt, aki manuál terápiát alkalmazott kb. 20-25 perceben. A varázslat ekkor történt. A fájdalmak 90%-a azonnal elmúlt. Az orvos neve aki a csodát véghez vitte: DR.UDVARI BALÁZS.
Ezer köszönet érte. Mindenkinek hirdetni fogom, mert nem kell fájdalommal élni, ha van Balázs!!

Tornagyakorlatokat kaptam, valamint életmódbeli tanácsokat.

Nincs !!!!!!

Sziasztok
Szeretném leírni pár sorba történetemet, hogy mindenkihez eljusson van megoldás. 5 éve kezdődtek a derék és gerinc problémáim, sajnos nem vettem komolyan , mert ha történt egy derék fájdalom akkor két napig nem tudtam menni , de utána rendbe lettem. 2017.03.01-én reggel ara keltem hogy megint beállt a derekam gondoltam két nap és elmúlik , de nem így történt, kaptam 6 injekciót és rengeteg fájdalom csillapított, de semmi nem használt.Olyan durva volt a helyzet, hogy se lehajolni, se felállni, cipőt felvenni nem tudtam illetve menni se . 2017.03.09-én elmentem Dr Udvari Balázshoz akinél egy kezelésen vettem részt, és megtörtént a csoda. Egy kezeléssel elérte, hogy tudok menni, ülni , állni, cipőt kötni stb. Mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a tökéletes kezelést. A jó tapasztalatok miatt , ha már nem is fáj a derekam de minden hónapba el fogom menni a doktor-úrhoz egy jó kezelésre.

Fantasztikus masszázsban volt ma részem, Orsi kezei csodát tettek, de a lelkét is mellè tette… Kínzó hátfájásom elillant, testem pille könnyű lett. Orsi technikája kitűnő, egyedi. Mindenkinek ajánlom!!!😊👍

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaink

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várjuk? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értünk!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várjuk szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen minket
Facebook-on is!