Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvembe!

Ha volt már nálam és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Ezt az évet megfogadtam, hogy pozitívan fogom kezdeni. Eljött január második hete, és kezdődött az idegbaj. A tegnapi dühömet áthoztam mára is. Elmentem ma a gyógytornára Orsihoz. 50 perc kánaán az idegességtől megfeszült testemnek, lelkemnek. Végre egy hely ahol nincs átverés, kihasználás, megítélés, harag, anyagi fusztráció. Béke van, testben és lélekben. Köszönöm Orsi!😇

Szilveszter előtt, az utolsó utáni órában fogadott aznapi bejelentkezéssel. Egy helytelen tornasorral idéztem elő egy porckoron sérvet. Egy fél órás terápiával, szinte megszűnt a fájdalom és bizsergés! Nagyon el voltam keseredve előtte, hogy majd hónapok múlva jutok el orvoshoz. Akkor eszembe jutott Orsi és felhívtam. Egy csomó pénzt költöttem előtte gyógyszerekre (porc erősítő, idegvédő), bár ne tettem volna! Most már tudom, hogy előbb ide kell jönnöm és nem gondolni a drága gyógyszerekre és bekerülhetetlen egészségügyre. Köszönöm Orsi!

Gondolatok, érzések
Egy jó emberről szeretném veletek megosztani a gondolataimat, érzéseimet. Azért írok róla, mert lassan hatvan évem során, még soha nem találkoztam olyan emberrel, aki ennyire tudatos, tiszta „Én-tudattal” rendelkezett volna. Sallai Orsolyának hívják. A SOrSi masszázs és BioTéka tulajdonosa. Kb. négy hónapja találtam rá. Évek óta élek együtt a gerinc sérvem okozta fájdalmakkal. Voltak olyan napjaim, amikor csak botra támaszkodva tudtam felkelni az ágyból. Jártam kezelésekre, ami később a Pandémia miatt szinte lehetetlen lett. Több hónapot kellett várni csak arra, hogy a Reumára bejuss. Fájdalomcsillapítók, amik két-három órára elveszik a fájdalmat, de tönkreteszik a vesét és a májat. Lett volna lehetőség magánúton napi 140.000 Ft-ért kórházi ellátást igénybe venni, de sajnos erre nem tellett.
Három éve költöztünk le Pestről Délegyházára. Járt hozzám gyógymasszőr havi négy alkalommal. Nagyon kedves-aranyos ember, de az állapotomon nem segített. A délegyházi csoportban ajánlották többen a SOrSi masszázst. Az első találkozásunk alkalmával nagyon furcsa érzés fogott el. Nem tudom, hogy ti szoktatok-e foglalkozni az első megérzéssel, szerintem nagyon fontos odafigyelni rá. Előszőr az erő jutott eszembe Orsiról, és az, hogy furcsa. Kezdésnek háttal kellett állnom, előre hajoltatott. A csípőcsontokat vizsgálta. Utána fel kellett feküdni a kezelő ágyra, háton fekvő pozícióba. Összehúzta bokámnál fogva a lábaimat, és lefelé húzta. Kiderült, hogy pár centivel rövidebb a jobb lábam, és minden a középpontól tolódik el jobbra. A kezelés megint csak meglepetést okozott nekem, mert a krémes-kényeztetés helyett kaptam egy teljes testet, ízületeket, izmokat átmozgató masszázst. A végén tornával zárta a kezelést. Nem voltam felkészülve arra, hogy egy alkalom alatt ennyit javul az állapotom. Azzal a mondattal köszönt el tőlem, hogy „én megtettem, amit tudtam a legjobb tudásom szerint, de a többi már rajtad múlik”. Először nem igazán tudtam értelmezni, amit mondott. A harmadik kezelésnél tudatosodott bennem, hogy a lelkemmel és a testemmel egyszerre kell foglalkoznom. Észre sem vesszük, hogy az agyunk hozzászoktat a berögzött testi reakciókhoz, amit a stressz nem helyes kezelése okoz. Például: felhúzott váll, magzati póz, levegő szapora légzés. Ekkor értettem meg Orsi szavait! Szombatonként a dunavarsányi táncházban tartott tornát. Elkezdtem arra is járni, így heti egy alkalom masszázs és heti egy alkalom közös torna mellett még otthon is elvégeztem azokat a gyakorlatokat, amiket otthoni feladatként adott. Egyrészről örülök annak, hogy jobban vagyok, másrészről szomorú vagyok, hogy véget ért a kezelés. De azok velem maradnak, amiket Orsi tanított: az, hogy nemcsak a testi, hanem a lelki gyógyulás is fontos, és a mi felelősségünk, hogy ezek érdekében tudatos döntéseket hozzunk a mindennapokban is.

Köszönöm a mai tornát! Kicsit nehezen állt rá a testem, de a gyakorlat végén már érezhető volt pozitív hatása. Lelazult a derekam és nem billegtem az egyensúly gyakorlat alatt. Óráról órára neked köszönhetően javul az életminőségemen. Hálás vagyok neked!

vidám hangulat, testel, lélekkel,életvitellel egyszerre foglalkozunk

nem volt

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaim

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várom? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értek!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várom szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen engem
Facebook-on is!