Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvünkbe!

Ha volt már nálunk és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

A barátnőm ajánlotta az Orsit.A bal vállamban hónapok óta nagy fájdalom volt és nem tudtam felemelni. Vetkőzés közben láttam pár “kinzó” eszköszt hát rajtam is dolgozott velük.Elsőnek nagyon fájt de utána mintha újjá születtem volna.A karomat sokkal magasabbra feltudtam emelni a fájdalom teljesen meg szűnt.A masszírozás közbeni fájdalom ellenére nagyon jól éreztem magam,már várom a következő alkalmat.
Némethné Sárközy Judit

A napokban én is kaptam kezelést. A letapadt pontokon érzékeny volt. Először nagyon furcsa és fájt is, de pár perc elteltével csillapodott, később megszűnt a fájdalom. Pár napig még izomlázam is volt, de sokkal könnyebben tudom mozgatni a karom és az ujjaimat -fájdalom nélkül! Innen is köszönöm az Orsinak! Jövőhéten megismételjük!

Hatékony

Régóta tartó váll és hátfájdalmaim miatt mentem el elõször Orsihoz. Már az elsõ alkalom után   különleges, kombinált masszázstechnikájának köszönhetően szinte hinetetlen de megszünt a fájdalmam.Azóta rendszeresen járok hozzá mert érzem regeneráló, gyógyító hatását.Személyre szabottan de mindig másképp maszíroz,az ízūleteket,porcokat  szakszerüen átmozgatja.Orsi szakmáját állandóan fejlesztõ pozitív kedves személyiség,tágas kellemes környezetben rendel.Mindig  felfrissülve, feltöltődve jövök el tőle.Csak ajánlani tudom mindenkinek.
Köszönöm Orsi!

Kolacskovszky Ágnes

Mindig pontos

Kedves Orsi!
Az ember hajlamos azt hinni acélból van – ahogy a mondás is tartja – de van, hogy probléma lép fel, és akkor szembesül vele: egyedül sajnos nem megy. Először csak a bal térdem fájt bizonyos tartásokban, majd a csípőmnél is jelentkezett a probléma, amely már egy jóval kellemetlenebb fájdalommal járt. Ekkor kerestelek fel téged, és a tapasztalatom mindenképp vendégkönyvbe való! A fél órás hathatós kezelés alatt éreztem, hogy szakavatott kezek között vagyok. Nagyjából egy szempillantásba telt a diagnózis felállítása, és – fájdalmaim ellenére – az alkalmazott masszázstechnika egyáltalán nem okozott kellemetlen – fájó érzetet. Megdöbbentő volt látni, hogy bár én azt gondolom jól tartom magam, bizony másfél cm-nyi különbség volt a jobb és bal oldalam között!!! Ez gyorsan orvoslásra került, innentől rajtam áll, hogy az ajánlott gyakorlatokat elvégezve még gondosabban ügyeljek magamra. A hab a tortán a kezelés közben elöntött nyugalom volt, amit a bizalom és a szakértelem váltott ki belőlem. Köszönöm!

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaink

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várjuk? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értünk!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várjuk szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen minket
Facebook-on is!