Vendégkönyv

Írja meg tapasztalatait
vendékönyvembe!

Ha volt már nálam és elmondaná másoknak a véleményét, gondolatait, tapasztalatait, akkor erre ez a legtökéletesebb felület.

Véleményt írok

Így értékelték
a munkánkat Önök

5

Hálás vagyok az égieknek /és a vejemnek/,hogy megismerhettem Orsit!
Orsi egy igazi gyógyító! Ilyen szakmai tudással ritkán találkoztam!
Nem csak a zsibbadó,érzéketlen kezemet ápolta,hanem összefüggéseiben látta a betegségeimet!
Hagyományos orvosi kezelés során nem találkozhatsz ilyen szemlélettel!
Kedves,barátságos természete,végtelenűl nagy szakmai tudása garancia arra ,hogy megoldja a hozzáfordulók problémáit!
Köszönöm a segítséged!…a figyelmedet!
Mindenkinek ajánlom Orsi kezeit aki megakar gyógyúlni!…ahol a gyógyszerek nem segítenek,biztos vagyok benne,hogy ott Orsi még tud segíteni!…számtalan esetben!
Köszönöm Orsi!

Három rossz mozdulat és nem tudtam lehajolni, ülni vagy onnan felállni. Kedvenc főnököm ajánlására kerestem fel Orsit. Egy végtelenül kedves de határozott hölgy fogadott. Pár perc múlva már célirányosan kezelt. Kimozdult keresztcsontomat helyre rakta (fájdalom mentesen) végig masszírozott minden olyan területen ami érintett lehet. Fájdalom és gyulladáscsökkentő tapaszokat kaptam és elmondott néhány gyakorlatot ami segíti a gyors felépülésemet. Az eredmény miatt úgy gondolom, hogy nagyon profi, a tapasztalatom alapján pedig állíthatom,hogy szereti is amit csinál! Legutóbbi kezelése után javasolta, hogy próbáljam ki kolléganője , itthon még vadonatúj módszerét. Sajnos nem emlékszem, hogy milyen gép és módszer volt de egy szintén nagyon kedves hölgy Ildikó végezte a kezelést. Úgy jöttem el tőlük mintha meg se történt volna a sérülésem! Tényleg csak ajánlani tudom mindenkinek! Nagyon szépen köszönöm Orsi!🙂

Tisztaság, kedvesség, jó hangulat,profizmus!

Nem tapasztaltam ilyet!

Tiszta szivbol ajanlom Orsit mindenkinek, akinek barmilyen mozgasszervi problemaja van!
Eros kezei, szaktudasa azonnali enyhulest hoznak a fajdalmas testreszek szamara!
Mindent tokeletesen erthetoen (!!) elmagyaraz es a kezeles alatt szo szerint erezhetoen beindul a testben az aramlas, mintha minden ujra a helyere kerulne.
Kulonlegessegkent kiemelnem az “alkapocs kezelest”, aminek letezeserol eddig nem tudtam semmit. Rendszeresen visszatero, eros tenzios fejfajassal kerestem fel Orsit az elso alkalommal. Amellett, hogy tokeletesen fellazitott minden izmot es megszuntetett minden csomot a nyakam es a hatam teljes teruleten, felhivta a figyelmemet arra is, hogy attol is faj a fejem, mert az alkapcsom nagyon feszes volt es latszott is, hogy keptelen voltam nagyra kinyitni a szamat. A higieniara maximalis figyelmet forditva, gumikesztuben “helyretette” az allkapcsomat, atmasszirozta, kimasszirozta a csomokat, szethuzta ovatosan a szajpadlast es az also alkapcsot is.
Dobbenetes volt erzekelni, hogy utana azonnal “lelazult” az alkapcsom es egybol nagyobbra is tudtam nyitni a szamat, a fejfajas is megszunt.
Otthon vegzendo gyakorlatokat is ad minden alkalommal.
Ha fajdalmad van, ne halogasd, Orsi garantaltan helyretesz! 😉👍🙏

Erős kezei, szaktudása azonnal enyhülést hoznak

Egy kedves ismerősöm ajánlotta a Sorsi masszázst megadva az elérhetőségeit.Hónapok óta iszonyatos fájdalmaim voltak a térdeimben és másutt is.Nem haboztam.Azonnal hívtam Orsit.Az időpontra nem kellett várnom hónapokat csupán 2 napot.Nagyon kedves hölgy fogadott Sorsi személyesen.Elmondtam a panaszaim,ő már mondta is a probléma okát.Nyomban hozzá kezdett a kezeléshez,ami nagyon kellemes érzés volt.Közben mondta,hogy mit miért csinál.A kezelés végén úgy éreztem újjá születtem.Akinek nagy fájdalmai vannak az tudja igazán értékelni amikor már nem fáj semmije.Mielőtt elváltunk megtanított a gyógytornára valamint étkezési tanácsokkal látott el.A férjem várt a kocsiban mert mielőtt Orsihoz mentem szinte mozgásképtelen voltam.A férjem rácsodálkozott a járásomra.Hiszen te már szaladsz,ez kész csoda mondta.Igen csoda!Mindenkinek csak ajánlani tudom,nem fog csalódni.Köszönöm Orsi!

Kedvesség,részletes tájékoztatás

nincs

Megosztom a gondolataimat másokkal

Szolgáltatásaim

Kíváncsi, hogy miyen terápiákkal és egyéb szolgáltatásokkal várom? Kattintson és fedezze fel mennyi mindenhez értek!

Érdekel

Árlista

A terápiákhoz és szolgáltatásokhoz kapcsolódó részletes árlistát a gombra kattinva találja!
Jelentkezzen be most! Várom szeretettel!

Megtekintem az árlistát

Elérhetőségek

Ha megtalálta a szolgáltatást, amire szüksége van, ne habozzon jelentkezzen be most!
Ehhez minden információt megtalál az elérhetőségek oldalon.

Tovább az elérhetőségekhez

Kövessen engem
Facebook-on is!