50 db gyümölcsfa kisorsolása a 25. jubileumi év alkalmából.

50 db gyümölcsfa, ami már 2-3 éves termő.
Immáron 25. éve, hogy elkezdtem a sportmasszázs tanulását.
15 éve, hogy megnyitotta kapuit a SOrSi masszázs Praxis Dunavarsányon!
Rövidnek tűnő idő alatt- magamsemhiszemelhogyennyimár- elmondhatom, hogy visszagondolva a kezelésekre, mára igazán boldog vagyok , és elégedett a fejlődésem által. Törekszem arra, hogy a napi feszültség helyett, a kezelés alatt és után mindenki át tudja állítani az alap idegrendszeri működését egy nyugalmi rendszerbe, és megtanuljuk,mivel lesz képes Ő is jól szórakozni a mindennapokban akár egy mozgáson keresztül. Hálás vagyok mindenkinek a bizalomért, amivel megtisztelt, hogy segítsek az adott problémája okának megtalálásában. Köszönöm a több tízezer lehetőséget, hogy hozzásegítettek a minél szélesebb látásmódhoz, tapasztaláshoz, ami az adott komplexebb problémák megoldása után sajátítottam el. Szerencsés vagyok, mert olyan emberektől tanulhattam, és kaptam mércét, akik a maguk szakterületén kimagasló eredményeket értek el, és azt át is tudták adni. Szeretem az életem-, hivatásom minden percét. Sokat gondolkodtam az elmúlt pár hétben, mit csinálnék másképp az elmúlt 25 évben…., SEMMIT! Mára már megbocsájtottam magamnak azt a rengeteg időt, amit a FEJLŐDÉSEMNEK ADTAM!
Számomra fontos a TEST egészsége/ egysége, ami egyenes arányba tehető a FÖLD 🌎🌍🌏 egészségével. Ami manapság sok helyről hallunk, mint “klíma védelem”. Erről most hosszan lehetne írni, ki/mit/ miért mond…, én mégis egy számomra logikus, és egyszerű összefüggést szeretnék megosztani a 25/ 15 éves jubileumon keresztül.
Igaz, kicsit hosszabb eszmefuttatás lesz- törekszem rövid lenni-….
Első , és legfontosabb tény, amit érdemes megjegyezni, hogy az emberi szervezet MITOKONDRIÁLIS energiatermeléssel működik, Ami oxigén felhasználásával termeli az energiát -pénzt- a szervezetnek, ezt ATP- nek hívjuk. Ebből a pénzből kell gazdálkodnia a testnek, hogy minden szervet, sejtet ) izom, ideg ) tudjon működtetni. ” Semmi, senki sem dolgozik ingyen” . Ezért is fontos a szervezet energiatermelése, amit az izmokban lévő mitokondriumok biztosítanak.
Cserébe CO2-t is lélegzünk ki, és még soksok CO2-t termelünk a mindennapokban.
Lássuk a FÖLDet, klímavédelmet.
Az ember azon túl, hogy a szemetet nem megfelelően kezeli, és ezzel szennyezi a környezetét…, a legnagyobb problémát -szerintem -azzal követi el, hogy a környezetéből kiírtja a növényeket, fákat, illetve azokat “kaspóban, cserépben” neveli.És a legtöbb területet a környezetében lebetonozza…., így az aljnövényzet sem növekedhet. Ezáltal azok CO2 bevételével – táplálkozásával, az Oxigén visszaadása közt termelődött energiát nem tudja átadni a FÖLDnek. ( Akit érdekel bővebben ez a téma, keressen bizalommal, tudok adni irodalmat! )
Tehát az ember OXIGÉNnel működik, cserébe CO2 ad az élő növénynek, ami cserébe OXIGÉNT ad vissza, hogy tudjon egészségesen működni az ember! Ez Föld és Ember egészséges kapcsolata, kőrforgása.
És meg is érkeztünk az ALAP KLÍMA VÉDELEMHEZ!
ÜLTESS FÁT! Szabad földbe!
Mivel köszönhetem meg a 25 év bizalmat irányomban, amit a két kezemmel végzett kezelésekkel adhattam Önöknek / Nektek, mint
Összesen 50 db gyümölcsfát adományozok az elmúlt 25 évben kezelt Vendéknek, vagy a kisorsolt embernek. ( 2-3 éves termőképesség előtti növények, földlabdával. )
Első 25-öt azok közül sorsolom ki, akik ezt az EREDETI posztot megosztják. És egy ” köszönöm” hozzászólással igazolják azt.
A második 25 db gyümölcsfát a Rendelőben elhelyezett dobozban névvel/ telefonszámmal ellátott kártyákkal lehet jelezni. Ezt azok a Vendégeknek szántam, akik nem Facebookoznak.
SORSOLÁS MÁRCIUS 2. SZOMBAT 10h
Köszönöm, köszönöm, köszönöm ❤ ❤ ❤

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem