Civil Akadémia – Uemura Method 2017.10.24. 18h Dunavarsány , Petőfi Művelődési Ház

Nagy örömömre Sallai Orsolya barátomnak köszönhetően alkalmam nyílik előadnom a civil akadémián.

Előadásom témája az Uemuramethod névre hallgató egészségmegőrző és testsúlycsökkentő rendszer.

Szerencsére Orsolya az élő példa a rendszer hosszú távú biztos működésére.
Az általa említett “20-nál több” kiló már jóval közelebb van a 30-hoz.
Napjainkban szinte mindenki életében központi témává vált az egészsége, a testsúlya, illetve az általános fittsége. Ez valóban fontos, mert igen nagy mértékben határozza meg a mindennapjainkat. Korántsem mindegy, hogy az életünkben rendelkezésre álló időnket milyen állapotban töltjük el.
Modern korunkban egyre és nehezebbé válik a tájékozódás, az úgynevezett egészséges ételek és étrendek, fogyási módszerek tengerében, valamint a hatalmasra duzzadt táplálékkiegészítők piacán.

Az előadás egyik célja egy józanabb szemszögből megmutatni ezt a jelenséget, és alapvető mércéket, tájékozódási alapokat mutatni.
A másik célom rámutatni arra, hogy az emberi életet és ezzel együtt az egészséget, mennyi minden befolyásolja, olyan tényezők is, amit a hétköznapi emberek, vagy akár a dietetikusok, és még az orvosok sem vesznek figyelembe. Apró szokások bevezetésével is jelentős javulást érhetünk el.Rendszerünkben az ideális testsúly kialakulása egy kedvező mellékhatás a vitalitás helyreállása mellett.

Módszerünk egy japán tudósember Shigeru Uemura nevéhez fűződik. Programjainkat nemrég indítottuk el Magyarországon, mégis már több mint száz résztvevő számolhat be jelentős és tartós testsúlycsökkenésről, a közérzetük, és általános egészségi állapotuk jelentős javulása mellett.

Ha szeretné a testsúly kérdést, az emberi anyagcserét, táplálkozást, vitalitást, egy, az eddigiektől megszokotthoz képest teljesen különböző módon megismerni, szeretettel várom előadásomon.

Addig is a legjobbakat kívánom!

Várady Zsolt
UEMURAMETHOD

 

facebook esemény a következő linken látható:

Civil Akademia UEMURA METHOD TESTSÚLYKONTROLL

 

Rólunk írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaink

Érdekel

Árlista

Megtekintem