Sagona-Dome HINOTORI infraszauna

HINOTORI Sagona -dome infraszauna hatása a szervezetre: 

 

Sejtszintű regeneráció

 

A HINOTORI Sagona-dome egy olyan speciális, hosszúhullámú infravörös sugarakat bocsát ki, mely képes felmelegíteni az emberi szervezetet olyan mértékben, hogy által kibocsátott hő hatására nagy mennyiségű HSP70 keletkezik az emberi sejtekben.

Mindez a HINOTORI Sagona-dome gyártása során alkalmazott technológiák eredménye. A fűtő panelek ugyanis egy speciális, (részben organikus, részben ásványi összetételű) karbonszálas anyagból készültek, vagyis a kibocsátott hő tulajdonképpen “szén alapú”. Mivel az emberi testnek ugyancsak a szén a meghatározó eleme, a hangvilla-effektus néven ismert jelenség eredményeképpen a HINOTORI Sagona-dome belülről, és teljes egészében felmelegíti az emberi testet; gyakorlatilag (beállítástól függően) hőemelkedést vagy lázat hoz létre.

Mivel a HINOTORI Sagona-dome és az emberi test által kibocsájtott infravörös hullámok nagyon közeli hullámhosszon vannak, ezért a berendezés sejtszintű változásokat indukál. ( Ez olyan, mint a hangvillánál, abban az esetben rezeg át a másik hangvillára, mikor megegyező anyagból készültek))

Amellett, hogy a megemelkedett testhőmérséklet pusztítja a káros sejteket,-mikrobákat , illetve fokozza az immunrendszer hatékonyságát, a HINOTORI Sagona-dome által kibocsátott hosszúhullámú infravörös sugárzás HSP70 termelődését eredményezi!

( Ha a HSP70 kellő mennyiségben rendelkezésre áll, a mitokondriumok egészségesek és jól funkcionálnak, és képesek magát a sejtet regenerálni.)A HINOTORI Sagona-dome azon kevés berendezések egyike,  mely erre képes, és amely így (a mitokondriumok számát és hatékonyságát emelve ill. növelve) a szervezetet sejtszinten képes regenerálni!

Méregtelenítés

 

A szervezet sejtszintű regenerációja mellett a HINOTORI Sagona-dome másik fontos funkciója a méregtelenítés.

A méreganyagok ürítésének fő módja az izzadás.

Szaunázás, fürdőzés, gőzfürdőzés vagy sportolás alkalmával azonban csak a verejtékmirigyek ürülnek. A verejtékmirigyek által termelt izzadság összetétele (só, húgysav, ammónia, aminosavak, kálium, kreatin, karbamid, víz) a vizelethez hasonlít.

A legmérgezőbb, vízben nem oldódó, zsírral körülvett nehézfémek (molibdén, higany, alumínium stb.) azonban csak a zsírmirigyekhez kapcsolódó ún. faggyús verejtékmirigyen keresztül képesek ürülni.

A faggyús verejtékmirigyek kizárólag intenzív sportolás (kb. húsz kilométert meghaladó távolságú futás!!!) eredményeképpen ürülhetnek. A hatalmas teljesítmény ugyanakkor az izomszövetek sérülésével is jár, illetve a a zsírszövetek lebontása során tejsav, aktív oxigén és számos egyéb méreganyag termelődik.

A HINOTORI Sagona-dome tehát anélkül képes a zsírsejtekhez kapcsolódó faggyús verejtékmirigyeket (így a nehézfémeket) üríteni, hogy a szervezetben káros méreganyagok keletkeznének. Mintegy “mellékesen”, a HINOTORI Sagona-dome közvetlenül is zsírt “éget”: harminc percnyi használattal – beállítástól függően – akár 600 kilokalóriányi zsírtartalékot is eltávolíthatunk.

 

 

 

 

Rólunk írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaink

Érdekel

Árlista

Megtekintem