Segítség a kialakúlt egészségügyi helyzethez!

A kialakult egészségügyi óvintézkedések tiszteletben tartásával a következőket JAVASLOM az új rendeletek, intézkedések betartása mellett:

1.A saját ,és a köz érdekében próbáljanak meg a lehető legtöbb időt nyugalomban egymásra odafigyelve tölteni a következő időszakban a lakótérben, közvetlen környezetükben.- stressz csökkenti az immunrendszer működését.

2.: A nyugalom megzavarására alkalmas eszközök- tv., okostelefon, számítógép -használatát lecsökkenteni napi 30 percre. Helyette sokkal jobb a nyugalmi idegrendszer támogatására alkalmas elfoglaltságokat csinálni. ( Megtanulni végre, milyen őszintén, higgadtan megbeszélni a dolgokat a Családon belül, – hogyan lehet hasznosan eltölteni a szabadidőt: házkörüli munka, olvasás, tanulás )

3.Étkezésnél törekedjünk a 3 vagy 5 étkezésre naponta– mindig ugyanabban az időben. Amikor több folyadék- víz 2-2.5 l / nap, fehérje, minőségi zsiradék, durva szemcsés só,vitaminok -legfőképp C-vitamin napi 6-8 gr vízben elosztva- fogyasztására törekszünk. Szénhidrát, állati tej, cukor csökkentésére.

4. Figyeljünk oda, hogy a légzés az orron keresztül történjen leginkább.(Ragasszuk be a szánkat kíváncsiságból egy időre- család is örülni fog a tesztnek Mérjük meg, ki meddig bírja a leragasztott szája miatt a 100%-os orrlégzést) Így elkerülhetjük a garat kiszáradását is, ami előzménye lehet egy csökkent immunrendszer működésnek.

5.Naponta 2x legalább csináljunk kis nyújtó gyakorlatokat, amivel a gerincet csavarása nélkül nyújtjuk hosszanti irányban, és a végtagokat is mozgassuk át.

6. Figyeljünk oda, hogy a nappal-aktív, éjjel- pihenés fázisokat ne cseréljük fel. -Így az áramszolgáltatással is ” spórolhatunk” És a CIRKADIÁN ritmusunk is kicsit helyre tudnánk billenteni- főleg, mikor reggel pohár sós víz után 10 mély levegőt veszünk orron keresztül ( belélegzés orron 2 számolás, kilélegzés 3 számolás)

Kívánok Mindenkinek egészséges, nyugodt, odafigyelős, hasznos napokat a következő időszakra is.

 

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem