“Az egészség egy egyensúlyi állapot az élet minden területén!”

“Az egészség egy egyensúlyi állapot az élet minden területén!”

Ma reggel azon gondolkodom, miért érzem azt, hogy ” szeretem” ezt az időszakot.

1.:Elgondolkodom, mit, miért, hogy csináltam eddig, és a már megélt tapasztalatokkal új, reális CÉLOKAT tüzök ki magam elé, és a MEGOLDÁSOKHOZ , lehetőségekhez van időm információt gyűjteni, tanulni.

2.:A hétköznapi “rutinhajtást” hátrahagyva-ami lássuk be, sok adrenalint termelt- más dolgok lettek az előtérben.
Így TÉNYLEG LE KELL NYUGODJAK.

3.: Azok az egészségügyi problémák, amikkel eddig -lássuk be , nagy százalékban az élet egyéb területéről megmenekülési céllal- küzdöttünk, most hírtelen megoldódni látszanak.
( Azért itt elgondolkodnék azon , hogy eddig milyen okok, problémák miatt terheltük le az egészségügyet….!?!? )

4. Sok olyan rendszert alakítunk ki, amivel IDŐT SPÓROLUNK a mindennapokban! Online rendszereket használjuk.

5.: Végre VISSZATALÁLUNK A TERMÉSZETHEZ!
Meghalljuk a madarak csicsergését, gyönyörködünk a fákban, bokrokban, kiskertet építünk a teraszon, kertben KÖZÖSEN A CSALÁDDAL! Így sok információ cserélődik a régi családi szokásokból…, ” ahogy a nagyi csinálta”. Eddig miért nem így csináltuk?

6. MEGISMERJÜK EGYMÁST-rájövünk mennyi minden változott körülöttünk, bennünk a rohanó világban!
Meg kell tanulnunk kezelni , remélhetőleg nyugodtan a kialakult helyzeteket, és megoldani azokat.

Ebbe a kisfilmben megpróbáltam belesűríteni a szemléletemet, amivel az embereket kezelem, már lassan 20 éve.

Köszönöm, hogy szánnak rá időt, hogy megnézzék, és elgondolkodjanak rajta!

“SOrSi módszer” videót itt nézhetik meg.

 

 

Elfogadva a kialakult szükséghelyzetet, elmerülve itthon az információs áradatban, pár gondolatom, tapasztalatom megosztom most azokkal, akik megtisztelnek figyelmükkel.

Beleesek néha abba a nagy hibába, hogy elkezdek olyan dolgokat, írásokat is olvasni, aminek a mondanivalója -szerintem, eddigi legjobb tudásom, tapasztalatom szerint- a mostani helyzet megoldása helyett a pánik, a félelem, és a széthúzás erősítése az egyének között.

“Az én hivatásom, az Ön egészsége”

Ezt gyakorlom már idestova lassan 20 éve!
Sok mindent láttam, és tapasztalatam meg, mi okozhatja az emberek megbetegedését mentálisan, fájdalmait fizikálisan: kortól, nemtől, politikai- ,és egyéb nézettől függetlenül.

Érdekes látni, hogy a régi mondások mennyire igazak most is.

1.-” Ki ,mint veti ágyát, úgy alussza álmát!”

2.-“Az vagy ,amit eszel, iszol!”

3.-” Isten se nem késik ,se nem siet!”

Minél jobban gondolkodok azon, miért kaptam ezt a helyzetet most, rájövök, mennyi hibát követtem el eddig, amiből most már tanulnom kell, és meg is kell oldanom a jövőben, mástól kérhető kis segítséggel, mégis EGYEDÜL.

Egy kép ugrott fel a szemem elött:

1.
-Mikor kisgyerekek vagyunk, 2 éves korunkig annyi mindent tanulunk, mint utána már soha többet ennyi idő alatt!-nem kell hozzá se tv, se internet.
-Megismerjük, felfedezzük a testünk, környezetünk az érzékszerveinket-EGYEDÜL!
-Megtanuljuk a légzést, energiatermelést, anyagcsere működésünket-EGYEDÜL
-Megtanuljuk a fejünk felemelését, mozgatását, végtagok használatával, az átfordulást, csúszást, mászást, járást-jóesetben EGYEDÜL,( később már ez is változhat, Hisz elvárásoknak kell megfeleljünk: ” Mutasd meg milyen szépen forogsz, totyogsz a mamának”…)

2.
-Mivel ez az eddigi rendszer úgy lett kialakítva, hogy LEGALÁBB 18 éves korunkig FÜGGÜNK A KÖRNYEZETÜNKTŐL- önállóságra nevelés kérdése ez is, ki milyen példát, segítséget látott otthon a szüleitől, milyen reflexeket kapott a mindennapok túléléséhez.
Mástól kapjuk az ételt is, ami jó esetben táplálékunk lesz minden egyes napon.
Külső-sok esetben jó ( vagy kevésbé jó ) szándékú, sokszor valós információ mentes- segítséggel, az addig tökéletesen kialakított működésünk csorbíthatják a környezetünkben élők, mert nevelni akarnak, -„Csak jót akarnak nekünk” -nekik már évtizedek alatt berögzötté vált-, számunkra mégis új reflexek kialakításával, amivel gátolják igazi fejlődésünket. Biztos, hogy erre van szűkégünk?!?
(Szoktam mondani: fél tank benzinnel nehezen megye el messzire a jármű, és a hűtővíz, motorolaj is szükséges, hogy ne robbanjon le félúton…-ne legyünk betegek. Mikor megszokottá válik, hogy csak addig tudunk menni, nem is akarunk messzebb jutni idővel mert az a táv lesz már természetes, megszokott…)

Amire szükségünk van sejt szinten: tiszta víz, fehérje, zsír, ásványok, vitaminok, fény, levegő, rost, minimális szénhidrát.
Amire szükségünk van még: paraszimpatikus -nyugalmi -hatásokra, ami lehet fény ,-hang, -gondolat szinten. Ezek hiánya is oka a betegségek kialakulásának.

Azon gondolkodom épp, mivel sok dolgot EGYEDÜL tudtunk kisgyerekként felfedezni, megtanulni, megoldani, milyen érdekes, hogy azt érzem, szerencsések azok, akik olyan nevelést kaptak, hogy egyedül is, kis segítség kérésével, összetartással mindent meg tudnak oldani, el tudnak érni most, „felnőttként” is.
Mennyi olyan példát láttam, hogy különféle kisebb-nagyobb „függőségi szálak” megléte miatt alakultak ki a testi fájdalmak-, mentális problémák-, és következményeiként betegségek, amelyek felimerésével, elvágásával , újabb működések kiépítésével lehet fejlődni, és az adott probléma megszűnt rövid idő alatt. Ehhez valós információ, megfelelő döntés, és új célra, irányra van szükség.

És valóban, azok az emberek, akiknek az életük első 2-3 éve alatt ezek a „nagy felfedezések”, „bevitt táplálék aránya-, testi funkciók-, motorikus idegrendszeri összeköttetések-” hiányt szenvedtek, nagyobb valószínűséggel kell ezekkel különféle tünetekkel-, később fizikai -, mentális problémákkal számolniuk.

Tapasztalatom az, ameddig kicsiben-mikro szinten- nem működik a sejt egészsége, addig a test globális működése mit sem fog hosszú távon, pozitív irányba változni. És ez az élet, társadalom minden területére igaz! ( Fizikális- mentális oldalra egyaránt)

Mi kell a testnek? – EGYENSÚLY, AZ ÉLET MINDEN TERÜLETÉN!

Tudom, ez nehezebb vizsgaidőszak mindenkinek. Azt gondolom, azért vagyunk most itt együtt, ebben a problémában, – mert megértünk a feladathoz -,és mert az EGYÉNI sejt szintű MEGOLDÁSOK összeadódva adjanak egy JÓL MŰKÖDŐ új testi FUNKCIÓT mindenkinek.

3.
Térjünk vissza arra szintre, mikor elvárások helyett, mi magunk fedeztük fel a világot, amibe belekerültünk anno is hirtelen. És az eddigi tapasztalatunkkal igenis kutya kötelességünk EGÉSZSÉGESEN ÉLNI, HASZNOSAN a mindennapokban, tanulva, fejlődve, maximális figyelemmel, fegyelemmel a minimum elvárásokkal a külvilág felé, Ez esetben gyors regeneráción fogunk átesni sejtszinten, ami erősíti a testünket, környezetünket is egyaránt.

Boldoggá, és elégedetté kell válni! És jól kell tudni szórakozni az élet minden területén, amiért a Családnak, barátoknak, ismerősöknek, környezetnek hálásnak kell lenni. Tudni kell megköszönni mindent, amit tettek irányunkba, hisz mindenből csak tanulhattunk! Általuk tudjuk magunk, és másokat is maximálisan elfogadni, megszeretni! Ezért is szerencsésnek érzhetjük magunk. Hisz ezután óriási dolgot tudunk meglépni mentálisan: MEG TUDJUK MAGUNKNAK BOCSÁJTANI A MÚLTBAN ELKÖVETETT HIBÁKAT!

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem