Múlt-Jelen-Jövő “SOrSi módszer” videoval

múlt-jelen-jövő

Az elmúlt hetekben leírtam pár információt, amivel remélem sikerült új gondolatokat-, értelmezéseket indítanom a fejekben, amiket gyakorlatba ültetve javítható az általános közérzet, -és a szervezetünk védekezését adó immunrendszer állapota a mindennapokban.
Most folytatom…, hol is kezdjem…!?!
Mivel az egészségünk romlása régebbre tehető, mint a most kialakult helyzet, ezért kicsit távolabb fogom kezdeni ezt most…
Különböznek a nézetek, hogy a modern kor felfedezései milyen hatással vannak az emberiségre. Én azt vallom, szerintem az összes dolgot a földön való élethez- amit lehetett- már felfedeztünk. Tudunk hol lakni, tudjuk már mit tudunk enni, és azt is mire van valóban szüksége a szervezetünknek ahhoz, hogy egészségesen tudjon működni. Sok dolgot felfedeztünk már, amivel jobbá tudjuk tenni a mindennapjainkat, és tudunk már alkalmazkodni a mindenféle klimatikus-, és egyéb változásokhoz is…
Régről ránk maradt egy csodálatos nyelv a MAGYAR. Amely 44 betűből áll. Ezt mindenki megtanulta már kisgyerekként- jó esetben. Remélhetőleg, helyes sorendben gondolva, leírva-, vagy kimondva használjuk a betűket, és így a megfelelő szavakat-, mondatokat megteremtve magunknak, és a környezetünknek egyaránt. Mindenkinek a saját felelőssége, hogy a 44 betűből, milyen történetet ír magának, és közvetlen környezetének gondolatban, majd kimondva, és azt cselekedve.
Akár gondolatokról vagy a kimondott szavakról is beszélek, mindkét esetben valós információval, tanulni kell, és tapasztalni adott témában. Mert mindkettővel teremtünk. Tény, a kimondott szónak erősebb hatása van, mint a gondolatnak.
Mondok egy eléggé leegyszerűsített példát a kimondott szó erejére a gondolattal szemben:
Hiába gondolok egy igazán finoman elkészített szalonnás, -tojásrántottára, ha csak a „tojást-szalonnát„ mondom ki rendelésnél. Ne csodálkozzunk, hogy főtt tojást, és szalonnát -jóesetben megpirítva- kapunk reggelire. A gondolat, kimondott szó, és a tett különbözött itt.
A másik ilyen hiba, amit sokszor követhetünk el, hogy miután vesszük a fáradságot, hogy utána nézünk a valós információnak-amivel nagyobb a valószínűsége, hogy jól fog működni az adott-addig kevésbé működő – rendszer, és gondolatban meg is teremtjük az új-, működőbb rendszert, ami összeállt a fejünkben, valamiért mégis a berögzött reflexeket használva a megszokott műveletet csináljuk meg… . A gondolat jó volt, a tett nem követte., ez esetben változást nem érünk el az adott dologgal kapcsolatban.
Ilyen hiba még az is, hogy olyan dolgokon gondolkodunk, -idegeskedünk, ami valójában az adott helyzetünkben a hatásunkon kívül esik, ezért változtatni azon kevésbé tudunk. Így csak időt-, energiát emésztünk fel feleslegesen a saját rendszerünkből. Változást ezzel sem érünk el, hisz gondolat van, tett nélkül.

„Az ember úgy él, ahogy gondolkodik.
Az ember élete, gondolatai és tettei valódiak. A létező dolgok vizsgálatával való foglalkozás a bölcsesség útja. Az ember elmétől és gondolattól való elkülönülése elméleti és nem tényleges, és nem létező dolgok tanulmányozása ostobaság. Az ember nem különíthető el elméjétől, élete nem különíthető el gondolataitól. Az elme, a gondolat és az élet elkülöníthetetlen, akárcsak a fény , a sugárzás és a szín. A tények teljesen kielégítőek, s magukban hordozzák minden velük kapcsolatos tudás alapját.
Az élet gondolkodás és tett, a gondolkodás és tett pedig változás.”- James Allen

Visszatérve az egyéni felelősséghez, -egészséghez azt tapasztalom, hogy amíg nem vesszük a fáradságot, hogy megfelelő gondolatokat,- információkat gyűjtsünk- tanuljunk- az élet valós működéséhez, addig hiába gondolkodunk olyan dolgokról, ami a hatásunkon kívül esik- változtatni kevésbé fogunk tudni rajta. Keressünk olyan fejlődési lehetőséget, amin tanulással, gondolkodás után cselekvéssel, tapasztalni is képesek leszünk. Ez fog a fejlődéshez vezetni.

Mert a múlt valós információjával, és megélt hibáinak korrigált tapasztalatával tudjuk megvalósítani a mostani jelenben az egyéni jól megtervezett jövőnket.

Aki járt már nálam kezelésen, az most jobban megérti ezt az egészet, amit leírtam. Hisz minden esetben kihangsúlyozom, én a fizikai egyensúlyhoz tudom hozzásegíteni az embereket, hogy megtapasztalhassák, milyen lazán, középen állni. Mindenkinek egyénileg kell tenni azért, hogy az idegrendszere, izomműködése, anyagcseréje tudja hosszú távon alkalmazni az új „ gondolatot ” a testében.

Ezekkel az új információkkal- gondolatokkal-, és cselekvéssel eléri mindenki egyénileg a változást az életében,-egészségében. CÉL: ezt megőrizni hosszú távon.

A módszeremről 1 éve készült egy kisfilm, amit youtube-n megtalálnak: “Sorsi módszer”

Akut kezelésekre várom a Pácienseket a Dunavarsány -nagyvarsányi -Orvosi rendelőben továbbra is kialakult helyzet miatt előírt szabályok betartásával.

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem