Életmód-Mozgás-Tangó Dunavarsányon

 Életmód-Mozgás-Tangó

 

Bárhogy is számolom, mindig az jön ki, hogy az életem felét azzal töltöttem eddig, hogy megismerjem az emberi test fájdalmainak okát, és azt megtalálva, -megkezelve,  megfelelő információk elmondásával, mozdulatsorok javaslatával,- betanításával segítsem, hogy rendszeres gyakorlás, tesztelés után, egyénileg is képesek legyenek fájdalommentesebb hétköznapokra.
Kisgyerekként kezdem el az aktív sportot- küzdősportot, atlétikát, kondizást, táncot-, mindig figyeltem arra, hogy tudok erősebb, -jobb, -gyorsabb, – szebb mozgású lenni a többieknél. Ez adódik a maximalizmusomból is. Utólag visszagondolva, a sérüléseim is mindig azért lettek, mert túlterheltem a testem, és/vagy nem adtam meg neki a megfelelő „üzemanyagot” a működéséhez.

 

Sokat tesztelem az elmúlt években a praxisomban, milyen változást hoz létre  egy új mozgásforma a szervezetre a kezelés után,  a táplálkozás kis megváltoztatásával együtt. Azt tapasztalom, hogy apró odafigyelésekkel, hétköznapokba beépíthető mozgásképek rendszeres használatával sokkal javítható a tartás, mozgás.
Érdekes tapasztalás számomra, hogy pár éve, mikor elkezdtem argentin tangót megismerni, mennyi minden állt össze a testemben mozgás szinten. És az ízületek stabilitása, -mozgása is erősödött. Tartásom is szebb lett.  Hisz az argentin tangó megtanít arra, hogyan lehet jobban,- gyorsabban,  szebb mozgással ölelkezve sétálni, ritmusra, jobbnál jobb zenéket hallgatva.

Tervem az, hogy ősszel Dunavarsányon , a Petőfi Művelődési Házban
ÉLETMÓD- MOZGÁS- TANGÓ órákat kezdek.
Ahol célom inkább a jelenlévők tartás-, mozgás fejlesztésén lesz a hangsúly a másfél órás alkalmak első felében, majd kicsit megtapasztaljuk közösen az argentin tangó átölelős sétálását az órák második felében.

Ehhez segítséget kértem Szeghalmi Endrétől, és Serbán Andreától  tangolibre.hu-, akik

2019. szeptember 07.-én , szombaton 10:30-tól 12:45-ig egy

kezdő intenzív workshop keretein belül betekintést engednek az argentin tangóba jelenlévőknek Dunavarsányon a Petőfi Művelődési Házban.

Amit előre is hálásan köszönök Nekik.

Várunk mindenkit szeretettel, aki kipróbálná az argentin tangó ölelkezve sétálását.

 

( Köszönöm a képet Lukács Adriennek, és  Polina Georgescunak 😉  )

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem