Életmód-Mozgás-Tangó órák péntek este Dunavarsányon

 

Kíváncsi, hogy lehet kevesebb energia felhasználásával jobban, tudatosabban mozogni a hétköznapokban, és közben jobbnál jobb zenéket hallgat, jó kedvvel, megerőltető erőkifejtés, ugrálás nélkül…, jöjjön el egy órára, és próbálja ki! Utána meglátja,hogyan tovább a péntek esti programokkal.

Helyszín:

Dunavarsány 2336.Petőfi tér 1.  

Petőfi Művelődési Ház és Könyvtár

Oktatók:
Argentina tangó: Nadia Chernousova
Rehabilitaciós tréner:Sallai Orsolya-Sorsi

Bemutatkozóinkat láthatják lentebb.

Tanfolyam díja: 2000 Ft/fő/ alkalom
4 alkalmas bérlet: 6000 Ft/fő

Program:
19:15-19:45 rehabilitacios torna
19:45-20:45 argentin tangó alapok

2019.09.13. -péntek
2019.09.20. – péntek
2019.09.27. – péntek
2019.10.04. – péntek

Igény esetén újabb 4 alkalom lesz péntek esténként.

Regisztráció:
info@sorsimasszazs.hu email cimen

Vagy a Facebook eseményben privát üzenettel.

https://www.facebook.com/events/419541962019129/?ti=as

Nadia Chernousova:

“Nagyon régen beleszerettem az argentin tangóba!
2009ben kezdtem tanitani Kijevben, azóta sok tanítványom már aktívan jár táncolni a milongára-tangós tánc eseményekre. Számomra fontos a tangóban az ölelés által létrejött kapcsolat a táncpartnerrel és maga a zene is .

Tanítás közben megtapasztaltam, hogy a tanulás folyamtatában nemcsak a testtartás változik, az egyén pszichológiai állapota is.
A tangó alap lépesek tanulása közben megtanuljuk használni a testünk egyensúlyát, és a stabilitás érzése a táncparkettről átkerül az életbe: az ember magabiztosabbá válik.

A tangó lépések tanulása közben megtanulunk odafigyelni magunkra, és a táncpartnerünkre egyaránt egy ölelésen keresztül.
Sokak számára nagyon nehéz megérinteni valakit, közel tartásba kerülni egy másik emberrel.
Türelmesnek kell lennünk önmagunkhoz, és a táncpartnerünkhöz egyaránt.

Az egymásra hangolódás mindkét fél számára fontos,, hisz akkor értik meg, milyen kényelmes az ölelés, miközben mindketten megélhetik azt a felszabadúlt érzést, amit az argentin tangó ad.

Mikor elsajátítottuk a tangó univerzális testnyelvét, magabiztosan táncolhatunk különböző partnerekkel, élvezve az együttes mozgást egy szép zenével.
Ekkor kinyílik egy új világ :tangó fesztiválok, új helyek, új barátok!”

Sallai Orsolya-Sorsi

“Életmód- Mozgás-Tangó

Szerencsés vagyok, mert több, mint 3 éve magával ragadott az argentin tangó sétálása ölelésben.
Azt gondolom, ezzel sem vagyok egyedül. Rendszeresen látogatom a tangó órákat, esti tangós összejöveteleket- milongákat-, ahol azt tapasztalom, kortól, nemtől függetlenül sok embert vonz ez a tánc.
Terapeutaként is megtapasztaltam, mennyire megváltoztatta a tartást, és összeszedetettebb testtudatot igényel, mikor ölelkezve sétálunk jobbnál jobb zenék ritmusát követve. Amit a hétköznapi életben is lehet alkalmazni, hisz napi szinten sétálunk, mozgunk , tartjuk a gerincünk, – ízületeinket folyamatosan.
Praxisomban tesztelgettem már az elmúlt időszakban, milyen változásokat hoz a különféle kis mozgások, tartások, légzés megváltoztatása a szervezetre hosszú távon. Az eredmények visszaigazolódtak. Aki odafigyelt, és beépítette a hétköznapjaiba az új információkat, könnyebben mozog, fájdalom nélkül.
Ez adta az ötletet:
Egyenlőre 4 péntek este 19:15 kezdéssel, Dunavarsányon, a Petőfi Művelődési Házban

ÉLETMÓD-MOZGÁS- TANGÓ órákat kezdünk. (Igény esetén ez lehet rendszeres alkalmak. )

Aminek lényege, hogy ismerjük meg a testünk mozgásának lehetőségeit, fejlesszünk ízületi stabilitást, -egyensúlyt, megtanuljunk tudatosan odafigyelni a légzésünkre,- táncpartnerünkre miközben jól érezzük magunk. Az óra második felében jobbnál jobb zenéket hallgatva megtapasztaljuk, milyen az argentin tangó sétálása ölelésben”

Várunk mindenkit szeretettel!

 

 

 

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem