Második 6 hetes “SOrSi menü” étlap elkészült az új Vambi Étkezdében Dunavarsányon.

Elkészült a második 6 hetes “SOrSi menü” étlap. Köszönöm, hogy egyre többen rendelnek már az ételekből.

Aki már volt nálam valamelyik praxisomban, tudja, hogy kezelés közben, vagy azt befejezve mindig jut idő, a táplálkozás, mozgás, légzés szerepére a hétköznapokban….

Hálás vagyok az új Vambi Étkezde dolgozóinak Dunavarsányon , hogy a napi pörgésben a konyhán,- amit már rutinszerűen csinálnak a hosszú évek alatt-, tudnak odafigyelni a változtatásaimra, amivel ezek a hétköznapi ételek egészségesebbek lettek.

Javaslatom az, hogy a főétel elfogyasztása 12h-15h között tőrténjen,
a 0.5liter forró levest, pedig maximum 19h-21h között fogyasszák el.
Bővebb információt kaphatnak az étkezdében minden hónap 2. szerdáján tartandó Életmód-Mozgás-Egészség előadásokon hallhatnak.

Következő: 2020.01.08. 18:00-20:00

  1. Infó az előadásról. a honlapon található

Egy Páciensem a “SOrSi menü” megjelenése óta csak ezt rendeli, fogyasztja, olvassák megtisztelő Vendégkönyvi bejegyzését a honlapról:

“Két éve járok Orsihoz, a gerincem miatt. A kezelései után, mintha bajom sem lenne. Sokat beszélgetünk az egészséges életmódról, és a helyes táplálkozásról. Rendszerint két hetet bírok a kezelései nélkül, de egy hét után már jelentkeznek a betegségem tünetei. Hallottam, hogy tanácsai szerint, ételt készítenek Varsányban, gondoltam teszek vele egy próbát. Egy hét elteltével konstatáltam, hogy azok a visszatérő fájdalmak, amik két masszázs között keserítették az életemet, most nem támadtak, sőt a 12 órás fotelban ülést is retorzió nélkül úsztam meg. Ajánlom mindenkinek, aki tartalmasan, egészségesen, és nem utolsó sorban jóízűen étkezne.”

Volt, aki azt mondta, hogy Ő napközben dolgozik, és nem tud elmenni délben a “menüért”. Beszéltem a Vezetővel, és azt mondta, nem probléma, ezt is meg lehet oldani.
Minden kommunikáció kérdése a megrendelésnél.

Aki szeretné megkóstolni a “SOrSi menüt”, mert nincs sok ideje boltba járni, főzni, vagy mert csak érdekli egy glutén, cukor, laktóz mentes háziasan elkészített ebéd-vacsora 1890 Ft-ért, akkor

24 órával elöbb, a délelött folyamán ezt jelezze az Új Vambi Étkezde dolgozóinak telefonon a 06304096522 számon.

Köszönöm bizalmukat.

A szemléletemről egy kisfilm is készült. Ide kattintva megnézhetik.

Egészségünkre!

 

 

 

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem