Teljesen Kezdő Intenzív Tangó Workshop Dunavarsányon

 

Próbáld ki Dél-Amerika egyik legizgalmasabb és legszenvedélyesebb táncát.

Az argentin tangó az Ölelés és Érzelmek tánca. Kapcsolat és mozgásterápia egyben, lehetőség önmagunk és mások mélyebb megismerésére. Intenzív tánckurzus alkalmával, néhány óra alatt elsajátíthatod a tangó alapjait.
Gyere és próbáld ki velünk! A tanfolyam végeztével lehetőség lesz a folytatásra Dunavarsányon.

~ Egyedül és párban is jelentkezhetsz;
~ A workshop semmilyen táncos előképzettséget, előzetes tánctudást nem igényel!

Még több kedvcsináló az argentin tangóhoz.

Időpont: 2019. november 30. 15:00 – 17:30
Helyszín: Petőfi Művelődési Ház, 2336 Dunavarsány, Petőfi tér 1.
Oktatók: Nadia Chernousova  & Sallai Orsolya & Kocsis Zoltán

Facebook esemény

Tanfolyam szervező: Sallai Orsolya (Sorsi) – masszőrterapeuta, rehabilitációs tréner.

Részvételi díj: A tanfolyam ára 6.000 Ft Előzetes regisztrációval és fizetéssel 4.500 Ft ( 25% kedvezmény a teljes árból) A kedvezményes díj befizetésének határideje a workshopot megelőző péntek.

 

Az árengedményhez kérjük az alábbi űrlapon regisztrálj:

 

Oktatók:

Nadia Chernousova:

“Nagyon régen beleszerettem az argentin tangóba!
2009ben kezdtem tanitani Kijevben, azóta sok tanítványom már aktívan jár táncolni a milongára-tangós tánc eseményekre. Számomra fontos a tangóban az ölelés által létrejött kapcsolat a táncpartnerrel és maga a zene is .

Tanítás közben megtapasztaltam, hogy a tanulás folyamtatában nemcsak a testtartás változik, az egyén pszichológiai állapota is.
A tangó alap lépesek tanulása közben megtanuljuk használni a testünk egyensúlyát, és a stabilitás érzése a táncparkettről átkerül az életbe: az ember magabiztosabbá válik.

A tangó lépések tanulása közben megtanulunk odafigyelni magunkra, és a táncpartnerünkre egyaránt egy ölelésen keresztül.
Sokak számára nagyon nehéz megérinteni valakit, közel tartásba kerülni egy másik emberrel.
Türelmesnek kell lennünk önmagunkhoz, és a táncpartnerünkhöz egyaránt.

Az egymásra hangolódás mindkét fél számára fontos,, hisz akkor értik meg, milyen kényelmes az ölelés, miközben mindketten megélhetik azt a felszabadúlt érzést, amit az argentin tangó ad.

Mikor elsajátítottuk a tangó univerzális testnyelvét, magabiztosan táncolhatunk különböző partnerekkel, élvezve az együttes mozgást egy szép zenével.
Ekkor kinyílik egy új világ :tangó fesztiválok, új helyek, új barátok!”

 

 

Kocsis Zoltán

Táncos, tánctanár, koreográfus és rendezőasszisztens

Tíz évesen a Magyar Rádió Gyermekstúdiójának tagja, szinkronhang, filmstatiszta, majd középiskolásként a sporttánc, a klasszikus és a színpadi táncok felé fordul.
Hivatásos táncosi képesítést szerez.
A Vígszínházban eltöltött táncos évek után Németországban dolgozott, mint táncos, tánctanár, koreográfus és rendezőasszisztens.
Hét évvel ezelőtt ismerkedett meg az argentin tangóval és néhány évig az Argentin Tangó Táncszínház tagja volt.

Zoli mindezek mellett családállítással és vezető coachinggal is foglalkozik. 2015-ben jelent meg egy izgalmas cikke a tangóról egy magyar coaching szakfolyóiratban a Magyar Coach Szemlében:

Három perc teljesség-A milonguero tipusú vezetés címmel.

 

 

Sallai Orsolya-Sorsi

“Szerencsés vagyok, mert több, mint 3 éve magával ragadott az argentin tangó sétálása ölelésben.
Azt gondolom, ezzel sem vagyok egyedül. Rendszeresen látogatom a tangó órákat, esti tangós összejöveteleket- milongákat-, ahol azt tapasztalom, kortól, nemtől függetlenül sok embert vonz ez a tánc.

Terapeutaként is megtapasztaltam, mennyire megváltoztatta a tartást, és összeszedetettebb testtudatot igényel, mikor ölelkezve sétálunk jobbnál jobb zenék ritmusát követve. Amit a hétköznapi életben is lehet alkalmazni, hisz napi szinten sétálunk, mozgunk , tartjuk a gerincünk, – ízületeinket folyamatosan.


Praxisomban tesztelgettem már az elmúlt időszakban, milyen változásokat hoz a különféle kis mozgások, tartások, légzés megváltoztatása a szervezetre hosszú távon. Az eredmények visszaigazolódtak. Aki odafigyelt, és beépítette a hétköznapjaiba az új információkat, könnyebben mozog, fájdalom nélkül.
Ez adta az ötletet:
A workshop után , péntek este 19:15 kezdéssel, Dunavarsányon, a Petőfi Művelődési Házban
ÉLETMÓD-MOZGÁS- TANGÓ órákat kezdünk. (Igény esetén ez lehet rendszeres alkalmak. )
Aminek lényege, hogy ismerjük meg a testünk mozgásának lehetőségeit, fejlesszünk ízületi stabilitást, -egyensúlyt, megtanuljunk tudatosan odafigyelni a légzésünkre,- táncpartnerünkre miközben jól érezzük magunk. Az óra második felében jobbnál jobb zenéket hallgatva megtapasztaljuk, milyen az argentin tangó sétálása ölelésben”

Rólam írták

Ha nem hisztek a csodákba menjetek el SOrSi-hoz. Hétfőn összeugrott combizommal érkeztem. A hétfői kezelés, a tape tapasz, valamint a szerdai masszázs csodàt tett velem Hétvégén màr talán újra futhatok! Köszi Orsi! - Hajdu-Varga Szilvia

Sajnos nincs itt több csillag, mert ha lenne, akkor a 10-est nyomnám! Borzalmas fájdalmaim huss, elröppentek! Köszönet érte mindkettőtöknek! Csak ajánlani tudom mindenkinek! Ha nem próbálod ki, nem tudod meg mennyit ér! -

Bicegve mentem szaladva jöttem … :) Nagyon szépen köszönöm a kezelést és jól esett, hogy ilyen türelemmel és az időt nem sajnálva segítitek a gyógyulásomat … -

Szolgáltatásaim

Érdekel

Árlista

Megtekintem